GEMIX BH-07 У комплект поставки входять навушники та USB-кабель, який використовується для зарядки через microUSB. Що робить його корисним доповненням для власника кількох сучасних гаджетів.

           

Всі органи управління знаходяться на лівому навушнику. Його розміри дозволяють цілком комфортно регулювати гучність або керувати перемиканнями композицій наосліп. Основна клавіша (включення, відповідь на дзвінок і пауза / відтворення) окремо виділена - її легко намацати завдяки своїй власній окружності. Правда, під час відтворення музики мені не завжди вдалося вчасно відповісти на дзвінок - телефон сам з скидав чомусь. Якусь закономірність я виявити, втім, не зміг. Гарнітура повинна автоматично приймати дзвінок, але голосове повідомлення "incoming call" вона іноді виводила, коли дзвонить телефон вже припиняв дзвінок і показував, що лінія зайнята. Аналогічний збій відбувається при підключенні (підтримується multipoint, що само по собі добре) до комп'ютера. Про вхідному дзвінку дізнаєшся лише після того, як його пропустив.

Навушники видають відміннє звучання для свого цінника. Вокал, баси - все звучить дуже смачно, з глибокими виразними відтінками. Пластик полірований, але анітрохи не викликає відчуття дешевого товару. Наголівя рухається з кожного боку на 7 фіксованих положень. Дермантин самих навушників не дратує ні шкіру вух, ні естетичні почуття. Внутрішня частина наголівя виготовляється з пластику типу soft touch по краях і ще більш м'якого і піддатлового (під пальцями відчувається каркас) матеріалу в центральній секції. Виглядає все досить добротно.

Найбільше здивування у мене викликав час автономної роботи Gemix BH-07. Виробник заявляє 10 годин у режимі відтворення музики. Мій досвід підказує, що ці виміри робляться завжди на середньому рівні гучності. Я завжди роблю заміри на максимальному, тому вони виявляються нижчими на 20-40%. Вперше в житті я зіткнувся зі зворотним - на максимальній гучності гарнітура відтворювала музику в замкнутому циклі близько 14 годин!

В результаті маємо вкрай цікаву модель, не без недоліків (пропускає дзвінки під час "багатозадачності") з приємним зовнішнім виглядом, прекрасним соковитим звучанням і надійним Bluetooth з'єднанням

До переваг гарнітури Gemix BH-07 можна віднести, Висока час автономної роботи і підтримку multipoint.