Наші партнери, монтажна компанія ТОВ “Інтеграція Поділля” реалізувала проект по організації освітлення на вулиці Богдана Хмельницького. в м. Погребище Вінницької області.

Для освітлення були обрані сонячні прожектори Alltop 0856, потужністю 120 Вт.

Освітлення працює від внутрішньої батареї. Яка заряджається від сонячної панелі. Корпус прожектора виконаний з алюмінію, має ступінь захисту від вологи і пилу IP65. Час повної зарядки 6-8 годин. Прожектор забезпечує 20 - 24 години безперервного освітлення.

Вбудований датчик освітлення забезпечує автоматичне відключення освітлення вранці, і початок заряду батарей, та ввімкнення освітлення в сутінках. Датчик руху, заощаджує заряд батареї, при відсутності руху прожектор світить на 30% своєї потужність, при фіксуванні руху, вмикається на повну потужність.

Автономне освітлення не залежить від загальної електромережі. Для встановлення сонячного освітлення не потрібні кабелі та проводи між стовпами. Таке освітлення може бути встановлене в будь-якому місці, де є можливість встановити опору. Світлодіодні лампи мають набагато довший термін експлуатації і при експлуатації нового освітлення суттєво зменшуються затрати на заміну ламп.